HOME    |    AANBOD PROJECTEN    |    GEREALISEERDE PROJECTEN    |    CONTACT
 
 

GKM Project - Projectontwikkeling is sinds haar oprichting uitgegroeid tot een toonaangevende, onafhankelijke projectontwikkelaar. Deze positie is vooral te danken aan onze sterke focus op de eindgebruiker, waarbij inlevingsvermogen en professionaliteit voorop staan.

De klantgerichte benadering van huisvestingsvraagstukken is maatgevend  voor het gehele ontwikkelingstraject. Dankzij ons grote inlevingsvermogen en kennis van de klant komen wij tot even efficiënte als verrassende resultaten. GKM Project beschikt over een uitgebreid partnernetwerk en onderhoudt uitstekende contacten met vooraanstaande architecten, aannemers en gemeenten. GKM Project structureert en stuurt de volledige ontwikkelketen, waardoor u optimaal van onze expertise én die van onze partners profiteert.

Voor al onze projecten ontwikkelt GKM Project  concepten die aansluiten op de behoefte in de markt.

Voor een optimaal resultaat maken we eveneens gebruik van vooruitstrevende technieken en moderne (communicatie) hulpmiddelen tijdens het gehele ontwikkelingsproces die het efficiënter en inzichtelijker maken. Uiteraard staan de wensen van onze doelgroep en het vervullen daarvan voorop in het ontwikkelingstraject.

Op onze website vind u meer informatie over onze projecten. Wij wensen u veel leesplezier en indien u vragen heeft over onze website kunt u altijd met ons contact opnemen.

GKM Project,